FLEX-abonnement

NIEUW: Het FLEX-abonnement!

Dit nieuwe abonnement is speciaal voor volwassen, waarbij je voor maar €50 per maand onder deskundige leiding flexibel de volgende lessen kunt volgen:

Pilates op maandag, Yoga op dinsdag, Ballet Barre Fitness op woensdag en Fitdance op donderdag. Bij voldoende animo komt er  zelfs een Zumba les op vrijdag bij!
In al deze lessen wordt op verschillende manieren gewerkt aan kracht, souplesse lichaamsbewustzijn en coördinatie. Ook het plezier mag niet ontbreken.

Naast de diversiteit van lessen geeft deze abonnementsvorm je de vrijheid om tot wel 4 keer per week bij ons te komen trainen!

Naast de flexibiliteit in dag en soort les van het abonnement is de prijs aantrekkelijk, want voor €50 per maand heb je dagelijks de mogelijkheid je work-out te doen in een persoonlijke en andere sfeer dan bijvoorbeeld de sportschool.

De docenten zijn HBO gediplomeerd en geven je graag persoonlijke begeleiding.

Train en have fun!

 

Nieuw! Diverse soorten zanglessen

Nieuw!
Op dinsdagavond bieden wij vanaf september diverse soorten (groeps)zanglessen aan, o.l.v. Julia van der Marck. 

Popkoor
Deze groepszangles is vooral gericht op plezier vinden en krijgen in het samen (meerstemmig) zingen van oudere en nieuwe popmuziek.  Het grootste deel van de les zal dus ook bestaan uit samenzang, met uiteraard zonodig zangtechnische tips tussendoor.

Het leven is leuker als je (samen) zingt!

Privézangles
In de privézanglessen vind ik het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens het zingen en hier volop van durft te genieten.
Ik besteed graag aandacht aan het beleven en het overbrengen van emotie tijdens het zingen.
Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw eigen klank en als het je leuk lijkt om met songwriting aan de slag te gaan, help ik je daar graag bij.

Maar jij bepaalt natuurlijk altijd waar het accent ligt!

Zang/techniekles
In deze les wordt gewerkt aan het ontwikkelen c.q. verbeteren van je zangtechniek.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan stijlkennis, het zoeken naar eigenheid in je stem, muziektheorie en een beetje muziekgeschiedenis.
Een les voor als je meer wilt weten over je stem en het gebruik ervan!

 

Auditie Vooropleiding Dans 2020-2021

Ben jij tussen de 6 – 20 jaar en is dansen je passie? Misschien is onze Vooropleiding Dans iets voor jou!

De audities zijn inmiddels voorbij, maar u kunt bij interesse altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Je kunt je aanmelden middels het auditieformulier.

De Vooropleiding Dans is een uniek programma die je opleidt voor een mbo/hbo dans- en/of theatervakopleiding.
De Vooropleiding Dans bevat meerdere leeftijdsgroepen van 6 t/m 20 jaar. Afhankelijk van je leeftijd train je zowel doordeweeks als op zaterdag.
Het lessenpakket bestaat uit ballet, moderne dans, jazz, streetdance, clip/showdans, hiphop, drama, zang en verschillende modules zoals tap, acrobatiek, impro/compo, breakdance, voedingsleer, fysiologie yoga, en nog veel meer.

Tijdens de opleiding doe je tevens podiumervaring op tijdens verschillende voorstellingen en projecten.

Voor vragen of meer informatie over de Vooropleiding Dans klik hier of stuur even een mailtje.