Pilates weer van start

We gaan op de maandagavond om 18:45 weer van start met Pilates.

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en lichaamsbewustzijn centraal staan. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk rekt en versterkt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen en/of te behouden.

Deze speciale vorm van Pilates drijft op buikademhaling, waardoor je de hele les lang elke beweging met je buikspieren aanzet. Je krijgt een volledige workout, die op een rustige manier op je diepe spieren werkt. Het resultaat is een sterke core stabiliteit – een goede aanvulling voor elke vorm van dans en voor blessurepreventie – en meer controle over je ademhaling. Aan het einde van de les voel je je opgeladen en fit. Hoe vaker je de routine doet, hoe groter het effect. Speciaal aan te bevelen voor mensen met een zwakke rug.

Docent
Bernadette

Meer nieuws

De toekomst van de LBTS

Beste lezer, Met zo’n 25 tal docenten en andere medewerkers, waarvan sommigen zelf als leerling zijn begonnen bij de Leidse Balletschool, laten we de school

Lees meer »

De LBTShow

Dit jubileumweekend bestaat uit 2 verschillende voorstellingen ter ere van het 40- jarige bestaan van de Leidse Ballet & Theaterschool o.l.v. Carol Schrijnemaekers.

Lees meer »