De Leidse Ballet & Theaterschool staat sinds 1984 onder artistieke en zakelijke leiding van Carol Schrijnemaekers en is gevestigd in het centrum van Leiden.

Recreatielessen

De Leidse Ballet & Theaterschool biedt een groot assortiment van kwaliteitslessen aan onder leiding van gediplomeerde docenten. Alle lessen zijn ingedeeld naar leeftijd en niveau. Leerlingen kunnen terecht voor verschillende danslessen (vanaf 2 jaar), maar ook lessen als yoga, ballet barre fitness, musical en zanglessen. Regelmatig zijn er open lessen en wordt er gewerkt aan een grote dansvoorstelling voor de gehele school.

Vooropleiding

Naast recreatieve lessen biedt de Leidse Ballet & Theaterschool een professionele vooropleiding aan voor leerlingen die van dans en/of theater hun beroep willen maken. Middels een intensief programma worden leerlingen voorbereid op audities voor verschillende dans- en theatervakopleidingen.

Voorzieningen

De Leidse Ballet & Theaterschool heeft uitstekende voorzieningen waaronder vier moderne studio’s, een kleine zonnestudio en een gezellige bar ‘De Greenroom’. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot fysiotherapie.

Kom langs!

De Leidse Ballet & Theaterschool staat bekend als een dynamische en gezellige school waar op een leuke, persoonlijke manier hard wordt gewerkt. We nodigen u van harte uit om langs te komen om een kijkje te nemen of een proefles te volgen.

Caeciliastraat 18
2312 XB Leiden