FLEX-abonnement

Dit nieuwe abonnement is speciaal voor volwassen, waarbij je voor maar €50 per maand onder deskundige leiding flexibel de volgende lessen 4 kunt volgen:

Pilates op maandag, Yoga op dinsdag, Ballet Barre Fitness op woensdag en Fitdance op donderdag. Bij voldoende animo komt er zelfs een Zumba les op vrijdag bij!
In al deze lessen wordt op verschillende manieren gewerkt aan kracht, souplesse lichaamsbewustzijn en coördinatie. Ook het plezier mag niet ontbreken.

Naast de diversiteit van lessen geeft deze abonnementsvorm je de vrijheid om tot wel 4 keer per week bij ons te komen trainen!

Naast de flexibiliteit in dag en soort les van het abonnement is de prijs aantrekkelijk, want voor €50 per maand heb je dagelijks de mogelijkheid je work-out te doen in een persoonlijke en andere sfeer dan bijvoorbeeld de sportschool.

De docenten zijn HBO gediplomeerd en geven je graag persoonlijke begeleiding.

Train en have fun!

Meer nieuws

De toekomst van de LBTS

Beste lezer, Met zo’n 25 tal docenten en andere medewerkers, waarvan sommigen zelf als leerling zijn begonnen bij de Leidse Balletschool, laten we de school

Lees meer »

De LBTShow

Dit jubileumweekend bestaat uit 2 verschillende voorstellingen ter ere van het 40- jarige bestaan van de Leidse Ballet & Theaterschool o.l.v. Carol Schrijnemaekers.

Lees meer »