Esther El Bouzrute

Hallo allemaal! Ik ben Esther! In 2010 ben ik afgestuurd als theatermaker en cabaretière aan de Amsterdamse Theater Academie. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met lesgeven bij wijze van bijbaantje. Maar toen ik met mijn afstudeervoorstelling in de halve finale van het concours om de Wim Sonneveldprijs stond, merkte ik dat, mijn inmiddels uit de hand gelopen bijbaantje, mij veel meer in mijn greep had dan de optredens. Daarom verruilde ik het podium voor het leslokaal waar ik sindsdien vol enthousiasme mijn dagen doorbreng.

Tijdens mijn opleiding heb ik les gekregen in de Complete Vocal Techniek. Na mijn afstuderen heb ik hier nog een aantal workshops en een docenten traject in gevolgd. Op zoek naar meer technische handvatten kwam ik in aanraking met de Estill Voice Training System. In 2012 heb ik level 1 & 2 van deze methode doorlopen en inmiddels begonnen aan het traject om Certified Master Teacher te worden.

Ik ben mede-eigenaar van Theaterschool Het Nest en was betrokken bij de Musical Billy Elliot. Ik geef zangles, drama en musical.