Elianne Beukers

Hallo ik ben Elianne.

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan ‘Lucia Marthas The Institute for Performing Arts’. Hier heb ik mijn bachelor voor zowel uitvoerend danseres als docent dans behaald. 

Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel podiumervaring opgedaan als uitvoerend danseres bij onder andere: Symphonica in Rosso – Nick&Simon, Nike event – Eva Simons, Golden Oldies Carré en meer. 

Hierna ben ik mij voornamelijke gaan focussen op het lesgeven. 

Ik heb als docent o.a. gewerkt voor  ‘Lucia Marthas The Institute for Performing Arts’ (Amsterdam & Rotterdam, vooropleiding) en heb thans met mijn zakelijk partner Mats van der Mark (ook werkzaam op de LBTS) de dansschool ‘Danslab Noord’ in Amsterdam.

Ik geeft tap, musical, song & dance, urban en modern.
Vooral kinderlessen zijn een passie van mij en met veel toewijding en energie probeert ik de jongere generatie steeds weer te enthousiasmeren voor het dansen.

‘Beter worden in dansen vergt veel focus en doorzettingsvermogen. 

Op veel scholen wordt hierdoor vaak ‘het plezier -aspect’ van een dansles vergeten. Mijn doel is om elke les te werken aan de verbetering van de techniek, muzikaliteit en coördinatie, maar dit moet dan wel gepaard gaan met een hoge dosis plezier.’

In Leiden ga ik diverse lessen verzorgen op de woensdag.

Hoop je te zien in mijn les!