Marnie Baumer

Hoi! Ik ben Marnie.  Ik ben actrice, zangeres en stemkunstenaar!   Ik heb wat kleurrijke rollen gespeeld op TV, film en heb ook gezongen en gespeeld in New York City, Off-Broadway, National Tours door de Verenigde Staten en Europa waaronder West-End en Carnegie Hall.

Ik ben in Michigan in de Verenigde Staten  geboren en opgevoed en heb gestudeerd aan Wayne State University,  Detroit met BFA diploma in Fine and Performing Arts.  Sindsdien heb ik overal gewoond en gewerkt waaronder Detroit, Chicago, New York, London en nu Leiden!

Mijn moedertaal is Amerikaans, maar ik spreek trots Nederlands en heb de taal gestudeerd aan de Universiteit Leiden met diploma Nederlands als tweede taal  (NT2II). Ik geef workshops, privé zangles en coach voor audities in het Engels zowel het Nederlands.

Mijn manier van les geven is dat ik een veilig plek aanbiedt om te ontwikkelen. Met een combinatie van liefde en opbouwend advies ga je bloeien.  Ik ben doel gericht en dus wil graag met je aan de slag gaan om je doelen te bereiken. Ik leer je ook om hoe je een liedje tot leven kan brengen met gevoel en hart.

Als je meer over me wil leren mag je terecht op mijn website: www.marniebaumer.com

See you ‘round!

Marnie