Selectieklas 12-16 jaar

Het eerste jaar van onze selectieklas was een succes! Kom jij er bij in seizoen 2019/2020?!

De Leidse Ballet & Theaterschool is er voor recreatie en opleiding.

Omdat wij allemaal gepassioneerd zijn m.b.t. het dans en theatervak kijken wij altijd uit naar mensen met diezelfde passie en talent en proberen hen dan te enthousiasmeren en motiveren net iets meer te gaan doen. Hierdoor is onze vooropleiding ontstaan.

Doordat  leerlingen steeds vroeger beginnen en vaak jaren in onze vooropleiding zitten, wordt het niveau steeds hoger. Soms is dat niveau te hoog om zomaar te kunnen instromen.

Om jonge mensen (12-16 jaar) die niet zo jong begonnen  zijn maar wel graag op een hoger niveau en op een intensievere manier willen dansen toch een kans te geven, is de selectieklas in het leven geroepen.

Het aantal uren en de intensiteit worden langzaam opgebouwd in een groep van jouw eigen niveau teneinde of gewoon lekker veel te dansen of auditie te doen voor onze vooropleiding.

Zo kun je, met gelijk gestemde leerlingen, kijken of dit bij je past.

Herken je jezelf hierin?
Stuur een mailtje of bel om te komen kijken en/of auditie te doen.
Vraag naar Jay of Carol

Klik HIER voor het rooster van de selectie voor het seizoen 2019-2020.