Inschrijven

U kunt zich nu inschrijven door het invullen van onderstaand formulier. Na ontvangst krijgt u van ons een bevestiging met de nodige informatie.
Kinderen onder de 18 jaar dienen ingeschreven te worden door hun ouders/verzorgers.
Bij aanvang van de eerste les zal er bij de receptie een foto van de leerling worden gemaakt.

Inschrijven voor een les!

Hoe ben je bij de Leidse Ballet & Theaterschool terecht gekomen?

Ondertekenen algemene voorwaarden

• De eerste betaling bestaat uit € 22,50 inschrijfgeld, de contributie van de eerste maand en een extra maand contributie als zijnde opzegmaand. Deze opzegmaand dient te alle tijden gelijk te zijn aan de contributie. Je ontvangt een ledenpas die je voor de les laat scannen bij de receptie. Bij het vergeten van de pas of in geval van achterstallige betaling wordt er geen toegang tot de les verleend. Je ontvangt een kluissleutel om waardevolle spullen veilig op te bergen. De maandelijkse contributie dient voor de 8e van de maand te worden voldaan. Bij achterstallige betaling wordt een herinnering gestuurd. Hierbij worden per herinnering € 5,- administratiekosten in rekening gebracht. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig voldoen van je betalingen. U kunt eventueel aan de balie betalen (pin of cash) of liever het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN NL51INGB0009114968 t.n.v. Leidse Ballet & Theaterschool o.v.v. naam lid, lidmaatschapnummer en de maand(en) waar de betaling voor geldt. Er wordt dus geen rekening of acceptgiro toegestuurd. Afmeldingen voor een les die voor 16.00 uur op die dag zijn doorgegeven (eventueel inspreken in het antwoordapparaat), geven recht op een inhaalles. In overleg wordt bepaald bij welke les kan worden ingehaald. De inhaallessen zijn geldig tot eind juni van het seizoen. Als je wilt opzeggen en dit doet vóór de 8e van de maand dan geldt de opzegmaand nog voor diezelfde maand. Als er opgezegd wordt na de 8e van de maand dan blijft de contributie van die maand verschuldigd. De opzegmaand gaat dan in voor de volgende maand. Opzegging dient schriftelijk (via e-mail) te geschieden. Bij opzegging ontvang je een schriftelijke bevestiging. Bewaar deze goed. Dit is het bewijs dat je geen contributie meer verschuldigd bent. Zonder opzegging loopt je abonnement gewoon door, ook als je niet meer komt. Zeg dus tijdig op! Restitutie van lesgeld of van de opzegmaand is niet mogelijk! Het seizoen loopt van september t/m juni. De kleine schoolvakanties dienen te worden doorbetaald; de zomervakantie (juli en augustus) niet. Data van vakanties en vrije dagen vind je op de website. Tijdens de zomervakantie is het mogelijk diverse lessen te volgen met een (zomer)strippenkaart. Het rooster verandert ieder nieuw seizoen. Houd er rekening mee dat het tijdstip van je les in september kan veranderen. Bekijk je (nieuwe) lestijd vanaf medio augustus op de website. Je lidmaatschap loopt na de zomer automatisch door. Als je niet zeker weet of je na de vakantie nog kunt trainen, laat dan je opzegmaand gelden voor juni, de laatste maand van het oude seizoen. Het is niet toegestaan om foto/filmmateriaal te maken in- of van de lessen. Tijdens open lessen (2x per jaar) is dit wel toegestaan. Wij maken als school zelf wel eens beeldmateriaal. Wij kunnen dit materiaal gebruiken en zullen hier respectvol mee om gaan. Met het ondertekenen van dit formulier gaat u hiermee akkoord. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, laat het ons dan schriftelijk weten. De Leidse Ballet & Theaterschool is niet verantwoordelijk voor eventuele blessures of verlies van eigendommen. COVID-19: Mochten wij onverhoopt fysiek moeten sluiten dan zullen wij tegen dezelfde voorwaarden online doorgaan. U kunt dan natuurlijk altijd uw abonnement volgens de altijd geldende regels beëindigen.

Betaling bij inschrijving

De betaling bij inschrijving bestaat uit het inschrijfgeld, de contributie van de eerste maand en de contributie van een extra maand die zal gelden als de ‘opzegmaand’. De opzegmaand is de laatste maand van uw abonnement en deze dient altijd gelijk te staan aan de maandelijkse contributie.